Majalah Solusi, al-Ustaz & Gen-Q

NEW KINI TAMPIL DALAM VERSI DIGITAL

♦ Reka bentuk moden dan menarik

♦ Berfungsi di semua peranti

♦ Akses mudah di mana sahaja, bila-bila masa

♦ Kandungan yang sama dengan versi majalah yang dicetak

♦ Akses semua isu-isu keluaran di katalog


Majalah SOLUSI adalah sebuah majalah Islamik kontemporari bulanan popular terbitan Telaga Biru Sdn. Bhd. Antara faktor penarik majalah ini ialah isu perbincangannya yang merangkumi isu tauhid, fiqah, perniagaan (muamalat), perkahwinan (munakahat), tafsir al-Quran, kekeluargaan, isu remaja, dan pelbagai lagi. Para kolumnis yang prolifik, berwibawa dan tidak asing dalam dunia motivasi dan keagamaan turut menjadi salah satu nadi kekuatan utama majalah ini. Majalah SOLUSI diterbitkan khas buat mereka yang tercari-cari sebuah wadah bagi mempertingkatkan jati diri seorang Muslim. Sesuai untuk dijadikan bahan bacaan harian untuk mendidik diri, menambah ilmu dan sebagai panduan ke arah hidup bersyariat.

Kini, majalah SOLUSI membawa para pembacanya ke dimensi baru yang lebih interaktif dalam pembacaan majalah apabila diterbitkan dalam bentuk digital dengan rekabentuk web cukup menarik. Ini membolehkan majalah SOLUSI mudah diakses dari peranti sekali gus menjadi salah satu cara terbaik untuk pembacaan yang lebih santai dan mudah di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja.

solusibanner1-1024x683


Majalah AL-USTAZ merupakan majalah bulanan popular terbitan Telaga Biru Sdn. Bhd. yang membincangkan hukum-hakam dengan barisan kolumnis berwibawa. Majalah ini dilahirkan untuk merungkai segala persoalan feqah, akidah dan lain-lain perihal agama dalam kalangan masyarakat. Isi kandungannya yang padat serta dikukuhkan berdasarkan Al-Quran & Hadis, ianya sesuai dijadikan sebagai sumber rujukan kepada persoalan-persoalan dan menjawab segala kekeliruan permasalahan di kalangan umat islam.

Kini, majalah AL-USTAZ membawa para pembacanya ke dimensi baru yang lebih interaktif dalam pembacaan majalah apabila diterbitkan dalam bentuk digital dengan rekabentuk web cukup menarik. Ini membolehkan majalah AL-USTAZ mudah diakses dari peranti sekali gus menjadi salah satu cara terbaik untuk pembacaan yang lebih santai dan mudah di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja.

Alustaz1-1024x683


Majalah GEN-Q adalah sebuah majalah bulanan terbitan Telaga Biru Sdn. Bhd. yang disasarkan khas untuk golongan remaja. Majalah GEN-Q berkonsepkan keagamaan yang menyentuh soal fardhu ain dan motivasi berdasarkan al-Quran dan Sunnah. Sebagai pelopor kepada majalah remaja Islamik, kehadiran GEN-Q adalah untuk membimbing remaja bersama-sama menjadikan Islam sebagai jalan hidup. Sesuai untuk dijadikan bahan bacaan harian, mendidik diri, menambah ilmu dan sebagai panduan remaja ke arah hidup bersyariat.

Kini, majalah GEN-Q membawa para pembacanya ke dimensi baru yang lebih interaktif dalam pembacaan majalah apabila diterbitkan dalam bentuk digital dengan rekabentuk web yang cukup menarik. Ini membolehkan majalah GEN-Q mudah diakses dari peranti sekali gus menjadi salah satu cara terbaik untuk pembacaan yang lebih santai dan mudah di mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja.

genqbanner1-1024x683


Untuk keterangan lanjut dan pertanyaan:
E-mel: addeenonline@gmail.com


Addeen.my Logo
Addeen Online Sdn Bhd (1026823-T)